‘Nieuwe walgelijke en onsmakelijke daden van Eddy Snelders onthuld’

‘Nieuwe walgelijke en onsmakelijke daden van Eddy Snelders onthuld’
Donderdag 11 april 2024 - 22:00   I   door Redactie

Het gaat niet goed met ex-voetballer en voormalig analist Eddy Snelders: hij kwam zwaar in opspraak nadat bekend werd dat hij zich schuldig maakte aan voyeurisme en exhibitionisme. Recentelijk kwamen daarnaast ook nog enkele walgelijke en onsmakelijke daden aan het licht.

Enige tijd geleden raakte bekend dat Eddy Snelders zich schuldig maakte aan exhibitionisme. Hij werd herhaaldelijk gezien door buren terwijl hij zich openlijk bevredigde in zijn zakenkantoor in Brasschaat, dat eigendom is van zijn familie.

Eén van de buren die Snelders betrapte, diende uiteindelijk een klacht in bij de politie. Daarna kwam de bal aan het rollen en werden onder andere camera's gevonden in zijn ouderlijk huis. Deze werden aangetroffen in de badkamer, het toilet en zelfs in het toilet van het bedrijf.

Het verblijf werd in de eerste plaats gebruikt om familieleden en kennissen te ontvangen. Veel van zijn slachtoffers zouden zich dan ook binnen familiale sfeer bevinden. Onder andere zijn stiefdochter, die toen nog minderjarig bleek te zijn, werd slachtoffer van hem. Of er toen beelden werden gemaakt, is nog onduidelijk.

Daarnaast raakte ook bekend dat zijn vrouw een scheiding had aangevraagd. Op 9 april werd de scheiding officieel uitgesproken, toevallig op Eddy's verjaardag.

Poll: Vind je dat Eddy Snelders gerechtelijk vervolgd moet worden?

TAGS  I  Eddy Snelders

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024