'Union-sterkhouder trekt deze zomer naar Tottenham'

'Union-sterkhouder trekt deze zomer naar Tottenham'
Vrijdag 12 april 2024 - 11:00   I   door Redactie

Union is aan een schitterend seizoen bezig. Ze staan eerste in de competitie en ze spelen de bekerfinale. De voorbije jaren hebben ze na een sterk seizoen telkens sterkhouders moeten laten en dat lijkt ook deze zomer het geval.

De Engelse topclub Tottenham zou interesse hebben in Mohamed Amoura. De Algerijn scoorde in de Jupiler Pro League al 17 keer in 24 wedstrijden. Deze indrukwekkende cijfers hebben de aandacht getrokken van enkele Europese topclubs, waaronder Tottenham. Na het vertrek van Harry Kane afgelopen zomer blijven de Spurs op zoek naar een geschikte vervanger voor Heung-Min Son. Momenteel wordt Richarlison beschouwd als de beste optie als back-up voor Son.

De 23-jarige aanvaller staat nog tot 2027 bij Union. Het zal dus niet makkelijk zijn om hem los te weken. Tottenham bevindt zich nog steeds in de race voor een plek in de Champions League van volgend seizoen. Ze staan momenteel op de vierde plaats, met evenveel punten als Aston Villa, dat op de vijfde plaats staat. De strijd om de Champions League belooft nog spannend te worden.

Naast Tottenham tonen ook andere Premier League-clubs interesse in Amoura, waaronder Wolves en West Ham.

Poll: Zou een stap naar Tottenham de juiste keuze zijn voor Amoura?

TAGS  I  Union  I  Tottenham

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024