Deze onvoorstelbare actie zal Union-speler Sadiki blijven achtervolgen

Deze onvoorstelbare actie zal Union-speler Sadiki blijven achtervolgen
Vrijdag 12 april 2024 - 13:00   I   door Redactie

Zondag speelt Union de topper tegen Anderlecht. Voor één speler zal deze wedstrijd extra bewogen zijn, namelijk Noah Sadiki. Hij verliet vorige zomer Anderlecht voor Union. Daarom zullen niet alle fans hem goed ontvangen.

Op de eerste speeldag, toen Union verloor van Genk, werd de vader van Union-middenvelder Noah Sadiki uitgedaagd door enkele Anderlecht-fans. Hij noemde dze fans "idioten" en 'imbecielen. Om het allemaal nog erger te maken, nam hij een oud Anderlecht-shirt van zijn zoon en zei hij dat hij het shirt gebruikte als handdoek.

Vader Sadiki is het beu dat zijn zoon Noah constant racistisch bejegend wordt door een paar Anderlecht-supporters. Hij is het beu en laat dit niet zomaar gebeuren. Toen Noah Sadiki nog in de jeugd van Anderlecht speelde, ging zijn vader vaak de verbale confrontatie aan met de scheidsrechters. Dit liet het Anderlecht-bestuur lang twijfelen alvorens het Noah Sadiki een profcontract gaf. Vader Sadiki draagt dus al een bepaalde reputatie met zich mee en hoopt dat Union zondagavond van Anderlecht wint.

Noah Sadiki zelf heeft op Instagram al laten weten dat hij het niet eens is met de uitspraken van zijn vader. Hij is Anderlecht dankbaar voor alles wat ze voor hem gedaan hebben.

Poll: Heeft Sadiki de juiste keuze gemaakt om naar Union te trekken?

TAGS  I  Union  I  Anderlecht

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024