Duidelijke taal voor Romelu Lukaku na prestatie tegen AC Milan

Duidelijke taal voor Romelu Lukaku na prestatie tegen AC Milan
Vrijdag 12 april 2024 - 14:00   I   door Redactie

Gisteravond speelde Romelu Lukaku met AS Roma tegen AC Milan in de kwartfinale in de Conference League. De Rode Duivel was het onderwerp in de Italiaanse media. Ook zijn coach Danielle De Rossi gaf na de wedstrijd zijn mening over de prestatie van Lukaku.

Roma won de wedstrijd met 0-1 na een kopbaldoelpunt van Gianluca Mancini op een corner. Er is heel wat discussie op de manier hoe deze hoekschop tot stand gekomen is. Romelu Lukaku zou bij de counteraanval van Roma schijnbaar buitenspel gestaan hebben. 

Stefano Piolo, coach van AC Milan, was na de wedstijd niet te spreken over deze fase. Hij maakte zich enorm druk, omdat de fase voorafgaand aan de corner niet werd afgeloten. De VAR kon het uiteindelijke doelpunt van Mancini niet afkeuren, aangezien de hoekschop als een nieuwe fase geldt. Pioli was er rotsvast van overtuigd dat Lukaku buitenspel stond.

Lukaku's trainer De Rossi had wel lof voor de Rode Duivel. "Dit was de beste prestatie van Romelu sinds ik coach ben van AS Roma. Hij heeft ons geholpen en dit is exact wat ik wil van een spits", zei de Italiaanse coach na de wedstrijd.

Poll: Gaat AS Roma de Europa League winnen?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  AS Roma

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024