'Jupiler Pro League wordt straks mogelijk opgeschrikt door onverwacht trainersontslag'

'Jupiler Pro League wordt straks mogelijk opgeschrikt door onverwacht trainersontslag'
Vrijdag 12 april 2024 - 18:00   I   door Redactie

Er vielen dit seizoen al heel wat trainersontslagen in onze Jupiler Pro League, en momenteel is er opnieuw een trainer die zich in de gevarenzone begeeft.

Namelijk Ivan Leko. De huidige trainer van Standard Luik wist nog niet te overtuigen en kreeg ook al heel wat kritiek over zich heen, vooral toen hij een jeugdproduct van Standard naar de kant haalde en hierbij niet bepaald vriendelijk reageerde.

Met deze daden maakt hij zich niet bepaald populair bij zowel de aanhang van Standard als het bestuur van de club. Hier en daar werd dan ook al gespeculeerd over een vroegtijdig vertrek van de Kroaat. Maar daar wil hij voorlopig niet van weten.

"De dingen kunnen snel veranderen, maar ik zal daar altijd duidelijk over zijn," verwees Leko tegenover SudPresse naar het bedenkelijke discours van Deila bij zijn vertrek. "Op dit moment ben ik gelukkig hier en zie ik mezelf blijven. Wel met een betere staf, betere selectie, beter management, ... alles wat kan verbeteren, moet verbeteren. Ik ga me meer dan 100% inzetten zodat we Standard samen een betere toekomst kunnen bezorgen. Daar heb ik ook vertrouwen in."

Het is dus duidelijk dat Leko zelf momenteel nog niet aan een vroegtijdige exit denkt. Al zal hij hier wel voor moeten oppassen, aangezien hij sinds zijn aanstelling nog niet direct de pannen van het dak speelde. Hij slaagde er wel in om het behoud veilig te stellen, maar daar stopt het dan ook weer.

Poll: Moet Standard Ivan Leko ontslaan?

TAGS  I  Ivan Leko  I  Standard  I  Jupiler Pro League

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024