'Genk-fans voelen zich op één vlak bestolen na wedstrijd tegen Cercle'

'Genk-fans voelen zich op één vlak bestolen na wedstrijd tegen Cercle'
Zaterdag 13 april 2024 - 22:39   I   door Redactie

De wedstrijd tussen Genk en Cercle werd zopas afgefloten. Het werd 1-1, en volgens de Genk-fans is dit puntenverlies te danken aan één opvallende zaak.

Genk vergat te doen wat het moest doen, namelijk winnen van Cercle Brugge. Hierdoor mislopen ze zowat de kans om dichter bij leiders Union en Anderlecht te komen. Het zag er echter lang rooskleurig uit, maar na een pijnlijke blunder van de Genkse verdediging hingen de bordjes zowat uit het niets terug gelijk.

De Genk-fans zagen dit doelpunt allesbehalve aankomen. Zo kreeg Cercle vlak voor de aansluitingstreffer nog een rode kaart te incasseren, en moest het dus met 10 man verder. De supporters kwamen echter met een opvallende reden voor het mogelijk puntenverlies.

Zij waren namelijk van mening dat Cercle meermaals werd bevoordeeld en geen duidelijke gele kaarten ontving. De aanhang van Genk vindt dit frustrerend, zo uitten ze dat ook op het platform 'X'. Ze haalden onder andere aan dat, indien Genk evenveel, en ernstige fouten als Cercle maakte, het ongetwijfeld bestraft zou worden.

Of deze fans gelijk hebben, of niet, is nog onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat Genk hier vanavond pijnlijk en vermijdelijk puntenverlies leed.

Poll: Zie jij Genk als titelkandidaat?

TAGS  I  Genk  I  Cercle

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024