'Manchester City doet bom op transfermarkt ontploffen met deze waanzinnige aankoop'

'Manchester City doet bom op transfermarkt ontploffen met deze waanzinnige aankoop'
Zondag 14 april 2024 - 08:00   I   door Redactie

Aan ambitie zal er bij Manchester City nooit gebrek zijn. Zo wil de Engelse club verschroeiend uitpakken op de transfermarkt.

Manchester City is vastbesloten om een van de leidende clubs in Europa te blijven en is bereid om fors te investeren om dat doel te bereiken. Volgens journalist Ekrem Konur heeft de Engelse topclub zijn oog laten vallen op Jamal Musiala (21) van Bayern München.

City is bereid om een recordbedrag van 140 miljoen euro neer te tellen voor de getalenteerde middenvelder, zo meldt Konur. Dit is aanzienlijk meer dan het huidige prijskaartje van 110 miljoen euro dat door Transfermarkt aan Musiala wordt toegeschreven. Musiala, wiens contract bij Bayern loopt tot medio 2026, heeft zich dit seizoen al bewezen met indrukwekkende statistieken: 34 optredens, 12 doelpunten en 7 assists voor Der Rekordmeister.

Manchester City zal echter de concurrentie van Paris Saint-Germain moeten weerstaan, aangezien ook de Franse club geïnteresseerd is in Musiala en bereid is dezelfde som te betalen.

Poll: Vind jij dit een goeie transfer?

TAGS  I  Manchester City  I  Jamal Musiala  I  Bayern München

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024