Olivier Deschacht doet opvallende onthulling over Annelien Coorevits: "Heeft ze gedaan"

Olivier Deschacht doet opvallende onthulling over Annelien Coorevits:
Woensdag 17 april 2024 - 18:00   I   door Redactie

De scheiding met Annelien Coorevits heeft veel veranderd voor Olivier Deschacht. Hij is daardoor veranderd, vertelt hij in Dag Allemaal.

"Ik ben heel m'n leven verwend - eerst door mijn moeder, dan door Annelien. Het enige wat ik moest doen, was focussen op voetbal. En hier kom je terecht in een omgeving waar je alles zelf moet doen", zegt hij.

"De was, je bed opmaken, borden afwassen, schoenen schoonmaken of laten drogen... Heel alledaagse dingen, maar ik was dat niet gewend en was daar wat slordig en nonchalant in."

"Sinds m'n scheiding van Annelien heb ik al een paar keer iemand leren kennen", stelt Deschacht. "Met Oli gaan eten en feesten en op vakantie gaan en allerlei leuke dingen doen... Da's plezierig."

"Maar dan is er de week dat de kinderen bij mij zijn en moet je om 7u opstaan, ontbijt klaarzetten, ze naar school brengen, huiswerk helpen maken, naar de voetbaltraining of tennisles brengen... Dat is niet altijd leuk, dus daar wringt het schoentje meestal", besluit de oud-speler van Anderlecht.

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024