Pijnlijke onthulling: "Niels Destadsbader heeft heel erg afgezien"

Pijnlijke onthulling:
Donderdag 18 april 2024 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht-fan Niels Destadsbader heeft bijzonder veel kritiek gekregen in de afgelopen jaren. Destadsbader heeft een exclusiviteitscontract van honderduizenden euro's bij VRT.

Alleen presenteerde hij amper een eigen programma. Er stond dus druk op de ketel toen 'Ik Vraag het Aan' op het scherm verscheen, maar het programma van Niels werd een schot in de roos. Er komt zelfs een tweede seizoen.

"Of Niels nu opnieuw tussen de groten staat? Ik heb de voorbije twee jaar niet zozeer aan hem getwijfeld, en hij is ook nooit uit de gratie van het publiek gevallen. De kritiek was eerder gericht op de VRT, want waarom haal je zo'n goudhaantje binnen en laat je hem vervolgens niks doen?", aldus HLN-recensent Bram De Brabander in Dag Allemaal. 

"Niels heeft meermaals gezegd dat hij heel erg heeft afgezien van de kritiek, want hij is daar erg gevoelig voor. 'Waar ben je nu, met al je commentaar?' - ik ben zeker dat die gedachte al een paar keer door z'n hoofd is gegaan. En dat het hem veel voldoening geeft."

TAGS  I  Niels Destadsbader

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024