‘Club-fans willen speler onmiddellijk nieuw contract aanbieden na prestatie van formaat’

‘Club-fans willen speler onmiddellijk nieuw contract aanbieden na prestatie van formaat’
Donderdag 18 april 2024 - 21:51   I   door Redactie

PAOK en Club Brugge gaan de rust in met een 0-2 stand. Op dit moment is Club Brugge verzekerd van een plek in de halve finale van de Conference League, en de fans wijten dit aan de sterke prestaties van één speler.

Club Brugge heeft tot nu toe weinig tot geen problemen gehad met het Griekse PAOK Saloniki. Beide teams kregen kansen, maar volgens de Club-fans heeft Club Brugge iets te veel kansen gemist. Dit werd althans gezegd op het platform 'X'.

De supporters van Club Brugge prijzen ook opnieuw de goede beslissingen van coach Nicky Hayen. Ze vinden dat al zijn keuzes perfect uitpakken. Vooral de beslissing om Balanta in de verdediging op te stellen, werd geprezen, aangezien er geen andere of betere opties waren.

Balanta speelde een bovengemiddelde eerste helft: op een (redelijk) onbekende positie wist hij meerdere keren te voorkomen dat PAOK kon scoren of kansen kreeg. De Colombiaanse middenvelder behaalde ook een pasnauwkeurigheid van ruim 81%. Dit werd door de Club-fans massaal geprezen op het platform 'X'.

Poll: Zie je Club Brugge de Conference League winnen?

TAGS  I  PAOK  I  Club Brugge  I  Eder Balanta

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024