Club-supporters zagen opvallend kantelmoment tijdens confrontatie met PAOK: “Oef!”

Club-supporters zagen opvallend kantelmoment tijdens confrontatie met PAOK: “Oef!”
Donderdag 18 april 2024 - 22:59   I   door Redactie

Club Brugge heeft zojuist van PAOK Saloniki gewonnen, waardoor het zich heeft geplaatst voor de halve finale van de Conference League. Het laatste fluitsignaal klonk bij een 0-2 stand, hoewel volgens de Club-fans het resultaat er heel anders had kunnen uitzien.

Club Brugge heeft zijn missie volbracht door met 0-2 te winnen in Griekenland dankzij twee doelpunten van Ferran Jutglà, waardoor het zich nu mag opmaken voor de halve finale van de UEFA Conference League. De blauw-zwarte supporters zijn sprakeloos na deze historische kwalificatie, maar ze zagen ook een cruciaal 'kantelmoment' in de tweede helft.

Een strafschop van de Grieken werd zo afgekeurd na een langdurige tussenkomst van de VAR. De Club-fans haalden opgelucht adem na deze beslissing, waardoor Nordin Jackers opnieuw een clean sheet behaalde.

Club Brugge heeft zich zo geplaatst voor de halve finale van de Conference League na de overwinning tegen PAOK. Daar zal blauw-zwart het opnemen tegen het Italiaanse Fiorentina, een bekende tegenstander gezien de twee onderlinge duels dit seizoen met Racing Genk. Het wordt dus afwachten of Club Brugge er straks in slaagt om ook Fiornentina over de knie te leggen. Voorlopig blijft het wel voortbrijen aan een mooi Europees verhaal.
 

Poll: Kan Club Brugge de Conference League winnen?

TAGS  I  PAOK  I  Club Brugge  I  Eder Balanta

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024