Kogel is door de kerk: 'Club Brugge verkoopt sterkhouder voor enorme transfersom'

Kogel is door de kerk: 'Club Brugge verkoopt sterkhouder voor enorme transfersom'
Zondag 21 april 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge is aan inkomende zijde al bezig voor volgend seizoen, maar de verwachting is dat er ook sterkhouders gaan vertrekken. Bij één van hen lijkt de kogel al door de kerk.

De toekomst van Andreas Skov Olsen bij Club lijkt onzeker nadat hij onlangs de selectie verliet voor een tweede mening over zijn blessure. Hij had volgens interim-coach Nicky Hayen toestemming had voor zijn reis naar Kopenhagen.

De relatie tussen Skov Olsen en de medische staf van Club lijkt echter gespannen, met geruchten over een 'koude oorlog' die al een jaar zou duren. Ondanks zijn blessures was Olsen dit seizoen sportief van grote waarde voor de club, met 23 doelpunten en 8 assists.

Zijn onmiskenbare talent heeft de aandacht getrokken van topclubs zoals AC Milan en SSC Napoli. Met een contract dat loopt tot medio 2026, lijkt een lucratieve transfer deze zomer waarschijnlijk. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Club kan een aanzienlijke transfersom verwachten voor de international, wiens vertrek bijna onvermijdelijk lijkt gezien de huidige omstandigheden.

Poll: Ga jij Skov Olsen missen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024