Anderlecht-fans weten het zeker: “Als Riemer dat deed, waren we gewonnen!”

Anderlecht-fans weten het zeker: “Als Riemer dat deed, waren we gewonnen!”
Zaterdag 20 april 2024 - 22:43   I   door Redactie

De wedstrijd tussen Genk en Anderlecht is zojuist afgefloten. Het werd 2-1, al had dat er volgens de paars-witte aanhang compleet anders kunnen uitzien.

Anderlecht deed niet wat het moest doen, namelijk winnen in en tegen Genk. Paars-wit verliest zo van Genk en geeft Club Brugge de mogelijkheid om morgen, indien het wint op Union, tot op 2 punten te komen. De Anderlecht-supporters waren allesbehalve te spreken nadat het laatste fluitsignaal weerklonk en spraken dan ook vol frustratie over het spel van de Brusselaars.

Zo namen de Anderlecht-fans vooral de beslissingen van coach Brian Riemer op de korrel. Zijn keus om Luis Vázquez op de bank te laten starten, viel niet bepaald in de smaak. De paars-witte aanhang zou er zo voor gekozen hebben om hem te laten starten, omdat zij ervan overtuigd zijn dat Vazquez het beter zou hebben gedaan dan het aanvallende trio dat aan de basis verscheen.

Naast deze kritiek op de beslissingen van Riemer, klonk er ook wat ongeloof over de penaltyfase die plaatsvond rond minuut 90. Die strafschop werd feilloos omgezet door Andi Zeqiri, waardoor Genk opnieuw tot op 4 punten van de leidersplek komt. De Anderlecht-supporters waren er echter van overtuigd dat de bal nooit op de stip had mogen verschijnen.
 

Poll: Is Anderlecht jouw titelfavoriet?

TAGS  I  Genk  I  Anderlecht

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024