Tom Waes moet er zich bij neerleggen: "Ik ben er te oud voor"

Tom Waes moet er zich bij neerleggen:
Maandag 22 april 2024 - 14:00   I   door Redactie

Tom Waes heeft met zijn televisieprogramma 'Kamp Waes' wederom een grote kijkcijferhit gescoord. In dit programma worden deelnemers getest op hun geschiktheid voor de Special Forces.

Waes zelf speculeert over zijn eigen potentieel bij deze elite-eenheid. "Als ik er echt voor zou trainen, zou ik door de eerste proef, namelijk de Bergham Run, raken", verklaart de bekende Antwerp-fan in een interview met 'Flair'. Echter, over de uitdagingen die daarna komen, uit hij twijfels: "Van alles wat daarop volgt, weet ik het niet."

Waes geeft toe dat zijn leeftijd een belemmerende factor zou zijn. "Fly zegt dat ik de kwaliteiten heb om bij de Special Forces te komen, maar dat ik twintig jaar te oud ben", vervolgt hij. Ondanks zijn eerdere avontuurlijke uitspattingen voelt Waes niet de behoefte zich nog te bewijzen.

Hij erkent echter dat de harde omstandigheden van de training hem zouden kunnen breken. "Ik weet niet hoe ik zou reageren als ze mijn eten zouden afpakken, me niet zouden laten slapen en me in de kou zouden zetten. Op een bepaald moment kraak je toch, denk ik", geeft Waes toe.

TAGS  I  Tom Waes

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024