'Toekomst Courtois bij Real Madrid onzeker? Op déze dag maakt Ancelotti zijn keuze'

'Toekomst Courtois bij Real Madrid onzeker? Op déze dag maakt Ancelotti zijn keuze'
Dinsdag 23 april 2024 - 08:00   I   door Redactie

Met nog slechts twee maanden te gaan voor het EK en iets meer dan een maand voor een eventuele Champions League-finale, maakt Thibaut Courtois (31) na een blessureperiode van tien maanden zijn terugkeer op training.

Carlo Ancelotti, de coach bij Real Madrid, stelt een lastig dilemma nog even uit. De beslissende keuze tussen Champions League-held Andriy Lunin en de gevestigde waarde Courtois blijft nog even onbeslist. De linkerkniekruisband is succesvol hersteld. Na negen maanden van revalidatie, en een extra operatie vorige maand aan de meniscus van de rechterknie, is de eerste doelman van Real Madrid bijna weer klaar om in actie te komen.

Afgelopen zaterdag trainde hij voor het eerst het grootste deel van de sessie met de groep mee. Courtois verwacht dat hij begin mei weer wedstrijden kan spelen. Een comeback lijkt nu echt in zicht. De terugkeer van Courtois zorgt voor een lastig dilemma voor Ancelotti: in de cruciale weken voor Real Madrid, begin mei, zal hij moeten kiezen tussen twee doelmannen. Tussen de held van de Champions League-campagne in 2022 en die van 2024.

Poll: Moet Courtois vrezen voor zijn plek bij Real Madrid?

TAGS  I  Carlo Ancelotti  I  Courtois  I  Anriy Lunin  I  Real Madrid

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024