Van Bommel spreekt en heeft déze boodschap voor criticasters

Van Bommel spreekt en heeft déze boodschap voor criticasters
Dinsdag 23 april 2024 - 09:30   I   door Redactie

Op zijn 47ste verjaardag toonde Antwerp-trainer Mark van Bommel zich zondag tevreden na de eerste overwinning van zijn team in de Champions Play-offs van de Jupiler Pro League. Ze boekten een nipte overwinning op Cercle Brugge.

De kampioen leed nederlagen tegen Anderlecht, Genk en Club Brugge sinds het begin van de play-offs, waardoor een titel nu uitgesloten lijkt. Met nog zes matchen te gaan, bedraagt het verschil met de eerste plaats negen punten. De voormalige Oranje-international hoopt dat Antwerp het seizoen alsnog op een hoogtepunt kan afsluiten. "Als je de drie wedstrijden die we hebben verloren rustig bekijkt, dan was het voetbal niet zo slecht als de stand doet vermoeden”, aldus Van Bommel aan Sporza.

Ook Toby Alderweireld, streeft ernaar dit seizoen op een positieve noot af te sluiten. "Het was mentaal niet eenvoudig om hierheen te komen met een score van 0 op 9. Maar we wisten waar de ruimtes lagen. Als we dat nog beter benutten, zouden we met 0-2 of 0-3 winnen. Het zijn belangrijke drie punten, maar we moeten ons niet te veel laten leiden door de stand."

Poll: Gaat Antwerp nog veel punten pakken in deze play-off?

TAGS  I  Van Bommel  I  Toby Alderweireld  I  Sporza

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024