'Barcelona haalt inspiratie bij Racing Genk, Laporta wil herspelen'

'Barcelona haalt inspiratie bij Racing Genk, Laporta wil herspelen'
Dinsdag 23 april 2024 - 10:30   I   door Redactie

Joan Laporta, voorzitter van FC Barcelona, haalt Genk aan als voorbeeld, naar aanleiding van de spookgoal van Lamine Yamal in de Clasico tegen Real Madrid.

Na de fase met het mogelijke doelpunt van Lamine Yamal in Real Madrid-Barcelona, neemt de zaak een wending. In een video verklaart Barça-voorzitter Joan Laporta dat de club "alles zal doen wat mogelijk is" om te onderzoeken of de bal van Yamal achter de doellijn was. "Als dat het geval blijkt te zijn, zullen we verzoeken om de wedstrijd opnieuw te spelen."

Laporta benadrukt ook dat Barcelona de beslissing niet ongemoeid zal laten. "We willen weten wat er precies is gebeurd, daarom zal de club een verzoek indienen bij de Technische Scheidsrechterscommissie van de Spaanse voetbalbond om alle beschikbare beeld- en geluidsmateriaal van het incident vrij te geven."

Vervolgens citeert Laporta: "Als blijkt dat er een geldig doelpunt is gescoord, zullen we verzoeken om de wedstrijd opnieuw te spelen. Dit is eerder gebeurd bij een andere wedstrijd in Europa als gevolg van een fout van de VAR."

Poll: Heeft de voorzitter van Barcelona hier gelijk?

TAGS  I  FC Barcelona  I  Joan Laporta  I  VAR

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024