'Cameron Puertas pakt uit met déze stevige reactie na verlies tegen Brugge'

'Cameron Puertas pakt uit met déze stevige reactie na verlies tegen Brugge'
Dinsdag 23 april 2024 - 11:00   I   door Redactie

Na het einde van de reguliere competitie had Union negentien punten meer dan Club Brugge, maar na slechts vier wedstrijden in de play-offs heeft blauw-zwart Union al weten in te halen. Cameron Puertas reageerde na de wedstrijd.

Er was kortstondig hoop toen Cameron Puertas tien minuten voor het einde een vrije trap in doel krulde, maar de aansluitingstreffer tegen een tienkoppig Club Brugge kwam te laat. De doelpuntenmaker had graag nog minstens een punt behaald, maar het mocht niet zo zijn. "Een nederlaag doet altijd pijn, maar als je daarvoor al drie keer op rij hebt verloren en dan ook nog eens thuis verliest, komt dat extra hard aan”, zei de 25-jarige Zwitser.

"Na de reeks van nul op negen hebben we veel gesproken, en dat was ook zichtbaar op het veld. Tegen Club Brugge haalden we ons niveau terug van in de reguliere competitie. Het is jammer dat we de wedstrijden gewoon weggeven. We moeten duidelijk meer aandacht besteden aan de details, want in zulke wedstrijden maken die het verschil. Dat zagen we eerder ook al in de play-offs. Dit zijn zaken die we snel moeten corrigeren."

Poll: Kan Cameron Puertas Union eindelijk de titel schenken?

TAGS  I  Cameron Puertas  I  Union  I  Club Brugge  I  Zwitser

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024