Christian Burgess plotseling onder vuur bij Union

Christian Burgess plotseling onder vuur bij Union
Woensdag 24 april 2024 - 08:30   I   door Redactie

Union geeft niet thuis in de Champions’ Play-off en kan niet tevreden zijn met een 0 op 12. In het Nieuwsblad laat sport- psycholoog zijn licht schijnen over Christian Burgess, de centrale verdediger van de Brusselaars.

Op de openingsdag van het seizoen gooide de centrale verdediger van Union bewust de bal naar het hoofd van een tegenstander, en later in de wedstrijd tegen Club Brugge was hij betrokken bij een opstootje. Afgelopen weekend trok hij nog meer aandacht met een bijzonder cynisch interview, waarin hij zelfs een journalist uitschold.

"De opstapeling van negativiteit veroorzaakt een neerwaartse spiraal, waardoor je vast komt te zitten in een vicieuze cirkel. Hierdoor kunnen verkeerde keuzes worden gemaakt en ongelukkige opmerkingen worden gemaakt, zoals bij Christian Burgess. Als veldleider van Union draagt hij een grote verantwoordelijkheid, maar zijn negatieve reactie op een nederlaag draagt alleen maar bij aan een nog meer negatieve sfeer rond de club. Dit is het laatste wat je wilt doen”, constateert hij. 

Poll: Moet Christian Burgess harder gestraft worden voor zijn gedrag op en naast het veld?

TAGS  I  Union  I  Christian Burgess  I  Club Brugge

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024