Vanhaezebrouck komt met opvallende reactie: “Dat waardeer ik”

Vanhaezebrouck komt met opvallende reactie: “Dat waardeer ik”
Woensdag 24 april 2024 - 17:00   I   door Redactie

Het seizoen komt zo stilaan op zijn einde en dat wil zeggen dat we ook (voorlopig) afscheid moeten nemen van Hein Vanhaezebrouck. De trainer verlaat AA Gent op het einde van dit seizoen.

De coach van KAA Gent was trainer voor een aanzienlijke periode. Hij stond aan het roer van het team van mei 2014 tot december 2017, wat neerkomt op ongeveer drie en een half jaar. Tijdens zijn ambtstermijn behaalde hij aanzienlijk succes met de club, waaronder het winnen van de Belgische Pro League titel in het seizoen 2014-2015, wat een historische prestatie was voor Gent.

Na een minder succesvolle omzwerving bij RSC Anderlecht keerde hij in 2020 opnieuw terug naar ‘zijn’ Gent. Ondertussen lijkt Vanhaezebrouck vrede te nemen met zijn nakende vertrek en reageerde nog even na de match op STVV: "Dit is nieuws dat de kranten brengen, ik waardeer het dat ze dat doen, het hoort erbij”, lacht Vanhaezebrouck. Hij blijft echter terughoudend over zijn persoonlijke toekomst en lijkt niet echt gestoord te worden door de berichtgeving: "Ik blijf hier heel kalm onder. Nee, ik vind het ook niet echt hinderlijk. We zien wel.”

Poll: Gaat u Hein Van Haezebrouck missen langs de zijlijn?

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I  KAA Gent  I  RSC Anderlecht  I  STVV

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024