Onrustwekkend nieuws voor Kevin De Bruyne in volle titelstrijd

Onrustwekkend nieuws voor Kevin De Bruyne in volle titelstrijd
Donderdag 25 april 2024 - 09:30   I   door Redactie

Manchester City zal donderdag, tijdens de hevige strijd om de titel in de Premier League, nog steeds moeten spelen zonder hun sterspeler. Dit werd door coach Pep Guardiola bekendgemaakt aan Sky Sports.

Haaland miste afgelopen zaterdag al de halve finale van de FA Cup tegen Chelsea vanwege een spierblessure en zal nu ook afwezig zijn tijdens de trip van zijn team naar Brighton. Guardiola benadrukte echter dat de blessure van de 23-jarige Noor niet ernstig is en dat hij mogelijk komende zondag weer kan spelen in het duel met Nottingham Forest. Phil Foden en John Stones zijn wel fit voor het duel met Brighton.

"Erling is niet klaar voor morgen, de andere twee wel”, zei de Spaanse coach. "Ik weet dat het geen ernstig probleem is, maar hij mag deze wedstrijd niet spelen." Haaland werd vorige week tijdens de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League, waarin Real Madrid City na strafschoppen uitschakelde, na 90 minuten naar de kant gehaald nadat de spits "iets" voelde in een spier.

Poll: Kan Manchester CIty de titel pakken zonder Haaland?

TAGS  I  Manchester City  I  Kevin De Bruyne  I  Erling Haaland  I  Brighton

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024