Van Bommel gelooft er in: "Antwerp kan zijn titel nog verlengen”

Van Bommel gelooft er in:
Donderdag 25 april 2024 - 11:00   I   door Redactie

Antwerp speelt vanavond nog tegen Union terug dichter bij KRC Genk sluipen. Van Bommel is optimistisch en heeft nog stille hoop.


De kans dat Antwerp de titel pakt is zeer klein. Toch gelooft Antwerp-coach Van Bommel nog altijd in de titel. Voor de match tegen Union klonk de Nederland heel optimistisch: "Wat als we twee keer winnen? Met 35 punten zouden we Antwerp gelijkmaken met Union. Maar bedenk, een van de teams boven ons zal dan ook binnen handbereik zijn."

Van Bommel beseft echter dat de match winnen tegen Union geen sinecure zal zijn: "We streven naar overwinning, en hetzelfde geldt voor Union. Deze wedstrijd kan iets groots in beweging zetten. Ik ben ervan overtuigd dat de sfeer in het stadion dit zal weerspiegelen, met de gebruikelijke intensiteit. Bovendien is dit pas onze tweede thuiswedstrijd. De komende drie thuisduels in de play-offs kunnen in ons voordeel werken, op voorwaarde dat we geen punten meer laten liggen. We hebben onszelf wel onder druk gezet, dat is zeker”, klinkt het.

Poll: Zegt u het maar: Kan Antwerp de titel nog pakken?

TAGS  I  Antwerp  I  Van Bommel  I  Union

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024