Union-fans woest ondanks voorsprong tegen Antwerp: “Keer op keer hetzelfde liedje!”

Zondag 28 april 2024 - 19:22   I   door Redactie

Vanavond stond de topper tussen Union en Antwerp op het programma. Bij rust staat het 2-1 in het voordeel van Union, al blijven de Union-fans met heel wat frustraties achter.

Union moest winnen van Antwerp om zich nog te mengen in de titelstrijd. Voorlopig is het goed op weg om te slagen in deze missie, zo staat het momenteel op voorsprong tegen Antwerp. Indien het deze voorsprong weet vast te houden, komt het tot op een punt van de leidersplaats.

Ondanks deze voorsprong zagen de Union-fans hun ploeg opnieuw een onnodig doelpunt weggeven. Na een blunder wist Vincent Janssens in minuut 17 The Great Old op voorsprong te schieten. Dit zorgde voor heel wat frustratie bij de Brusselse aanhang, die dan ook massaal hun kritiek op het platform ‘X’ uitte.

Deze openingstreffer werd echter al snel uitgewist: zo wist Union in minuut 37 en 39 te scoren, waardoor het snel van hemel naar hel ging.

Het wordt afwachten of de Unionisten deze voorsprong weten vast te houden, en zo 3 gouden punten kunnen pakken. Het belooft alvast een spannende en amusante tweede helft te worden!

Poll: Maakt Union nog kans op de titel?