Marc Degryse ziet één nadeel voor Club Brugge: “Ze kwamen weer goed weg”

Marc Degryse ziet één nadeel voor Club Brugge: “Ze kwamen weer goed weg”
Maandag 06 mei 2024 - 12:30   I   door Redactie

Marc Degryse denkt dat Club Brugge een grote kans maakt op de titel, maar het moet toch op zijn hoede zijn.

"Club Brugge lijkt in de ban van de lucky-goals te zijn. Ik bedoel het half lachend, want er zit natuurlijk meer achter. Een score van 19 op 21 is niet louter geluk. Gistermiddag op de Bosuil was er bijvoorbeeld dat ene moment van Skov Olsen, en de uitstekende prestatie van Simon Mignolet. Persoonlijk denk ik dat Mignolet nu wel zijn plek onder de lat mag behouden", aldus Degryse.

"Vooral met het oog op woensdag tegen Fiorentina, waar Club vooral persoonlijkheid zal moeten tonen. Het wordt een gevecht tegen die Italianen. Maar als je in zo'n periode zit waarin alles meezit… toch? Laten we eerlijk zijn, zelfs in Firenze kwam Club goed weg. Woensdag zal Club meer dan ooit zijn twaalfde man nodig hebben."

"Het is opmerkelijk om te zeggen, maar wat er woensdag in de Conference League gebeurt en donderdag in de bekerfinale zal grotendeels de emoties bepalen tijdens het komende verlengde weekend. Als Club Brugge zich plaatst voor de finale, zullen ze op een roze wolk Union ontvangen op maandag."

Poll: Haalt Club Brugge de finale van de Conference League?

TAGS  I  Degryse  I  Club Brugge

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024