Analist is zeker: ‘Anderlecht zal de gelukkige kampioen worden’

Analist is zeker: ‘Anderlecht zal de gelukkige kampioen worden’
Maandag 06 mei 2024 - 20:00   I   door Redactie

Stef Wijnants kwam in het Belang van Limburg terug op de titelstrijd en de kansen van Anderlecht.

"Ik beschouw het gelijkspel tegen Union als een positief resultaat voor Anderlecht, maar benadruk dat Club Brugge wordt gezien als de grote winnaar van deze speeldag. Hoewel het gelijkspel tussen Union en Anderlecht gunstig lijkt voor Club Brugge, waagt ik me nog niet aan de conclusie dat de titel nu binnen handbereik ligt voor Club.”

Anderlecht gaat nog steeds een rol van betekenis spelen in het kampioenschap. Mochten de Brusselaars hun volgende thuiswedstrijd tegen Genk winnen. In dat geval zal Anderlecht op de voorlaatste speeldag een cruciale wedstrijd thuis tegen Club Brugge spelen, waarbij alles op het spel staat. Hoewel Club Brugge momenteel in goede vorm verkeert, heeft Anderlecht door dit ene punt nog steeds controle over hun eigen lot."

Wijnants uit zijn vertrouwen in de kansen van Anderlecht: "Ik heb momenteel het gevoel dat het tij wel eens ten gunste van Anderlecht zou kunnen keren. Tijdens de wedstrijd tegen Union vond ik dat ze beter voor de dag kwamen dan tijdens hun voorgaande uitduels."

Poll: Speelt Anderlecht kampioen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Union

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024