Club twijfelt: Toch geen Nicky Hayen als hoofdcoach volgend seizoen?

Club twijfelt: Toch geen Nicky Hayen als hoofdcoach volgend seizoen?
Maandag 06 mei 2024 - 15:00   I   door Redactie

Het is nog niet zeker of Nicky Hayen ook volgend seizoen nog hoofdtrainer zal zijn op Jan Breydel.

Blauw-zwart lijkt vooralsnog op twee gedachten te hinken vanwege een aantal factoren. Enerzijds heeft Nicky Hayen Club Brugge naar indrukwekkende prestaties geleid, met succes in Europa en in de nationale competitie. Anderzijds kunnen er interne overwegingen zijn, zoals de langetermijnvisie van de club, de verwachtingen van het bestuur en eventuele andere kandidaten voor de positie van hoofdtrainer.

Blauw-zwart stelt de definitieve beslissing over Hayen uit tot na dit seizoen. Bij zijn aanstelling werd afgesproken dat er na speeldag 8 in de play-offs een evaluatie zou plaatsvinden. Dit was gebaseerd op een verwachtingspatroon dat niet overeenkwam met de recente opmerkelijke prestaties van het team onder Hayen.

Club Brugge heeft de week van 13 mei aangestipt omdat er dan geen midweekvoetbal is. Rond die tijd verwacht de club duidelijkheid te hebben over hun positie in zowel de Belgische competitie als in Europa. Oorspronkelijk was het plan om na speeldag 8 in de play-offs een evaluatie te maken, maar door de recente successen en het belang van de komende wedstrijden heeft de club besloten om pas na het seizoen officieel bijeen te komen en tijd te nemen voor een beslissing.

Poll: Wat zou u doen? Nicky Hayen behouden of voor iemand anders gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024