'Club Brugge genadeloos en plukt absolute sterspeler weg bij rivaal'

'Club Brugge genadeloos en plukt absolute sterspeler weg bij rivaal'
Dinsdag 07 mei 2024 - 21:00   I   door Redactie

Cameron Puertas is één van de smaakmakers van onze competitie. Een zomers vertrek lijkt onvermijdbaar. Maar wie weet speelt hij volgend seizoen nog in België.

Franky Van der Elst deed vorige week een opmerkelijke suggestie door te stellen dat een team als Club Brugge serieus zou moeten overwegen om voor Cameron Puertas te gaan. Momenteel wordt zijn waarde geschat op elf miljoen euro volgens Transfermarkt.

De Zwitser heeft indrukwekkende statistieken laten zien en lijkt dus, op gevoelsniveau, veel meer waard te zijn. De vraag blijft echter of Union SG hem voor een bedrag van elf miljoen euro naar een grote concurrent in eigen land zal laten gaan.

“Puertas is zeker een concurrent voor Vanaken voor de Gouden Schoen als hij na de zomer in België zou blijven”, zei Frank Boeckx in de 90minutes podcast. Waarop Maarten Breckx zei: "Tenzij hij naar Club Brugge zou gaan natuurlijk. Dat wordt ook hier en daar geopperd." Puertas' contract loopt af in juni 2025, dus als Union SG nog geld wil verdienen aan de 25-jarige spelmaker, moet het deze zomer actie ondernemen.

Poll: Moet Club Brugge vol voor Cameron Puertas gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hans Vanaken  I  Cameron Puertas  I  Union

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024