Drama voor Noa Lang: “Het is confronterend"

Drama voor Noa Lang: “Het is confronterend
Woensdag 08 mei 2024 - 12:00   I   door Redactie

Noa Lang legt in een emotionele post uit waarom hij zo lang afwezig was bij PSV.

Noa Lang (24) startte sterk bij PSV door meteen de titel binnen te halen, maar hij kan moeilijk spreken van een persoonlijk succesvol seizoen. Sinds januari staat de voormalige speler van Club Brugge aan de kant vanwege blessureleed. Op Instagram onthult Lang nu de ware toedracht. Wat blijkt? Zijn hamstringblessure werd maar liefst drie keer verkeerd gediagnosticeerd. Bovendien bleek hij te kampen met de ziekte van Pfeiffer. "Het probleem bleek veel ernstiger dan aanvankelijk werd gemeld."

"Het was confronterend om elke wedstrijd het team te zien spelen, terwijl ik zelf niet kon deelnemen vanwege een hamstringprobleem waar ik sinds augustus last van had. Pas in januari ontdekte ik na drie verkeerde diagnoses wat er precies aan de hand was."

"Ik heb ook de ziekte van Pfeiffer gehad, wat het hele revalidatieproces niet makkelijker heeft gemaakt, maar ik ben altijd blijven lachen. Ik wil iedereen binnen PSV bedanken voor alle steun en waardering die ik vanaf dag één heb gekregen. PSV is een warme familieclub, en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken. Ook al voelde dat voor mij persoonlijk de afgelopen maanden niet zo”, besluit de Nederlander.

Poll: Kan u Noa Lang als persoon waarderen?

TAGS  I  Noa Lang  I  PSV

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024