'Carl Hoefkens maakt wellicht grote rentree bij deze Belgische club'

'Carl Hoefkens maakt wellicht grote rentree bij deze Belgische club'
Vrijdag 10 mei 2024 - 13:00   I   door Redactie

Met het aangekondigde vertrek van Besnik Hasi is KV Mechelen op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Volgens Het Nieuwsblad zijn Jonas De Roeck en Carl Hoefkens de voornaamste kandidaten.

Beide trainers werden eind vorig jaar ontslagen bij respectievelijk Westerlo en Standard en passen binnen het profiel dat KV Mechelen zoekt. Eigenaar Phillippe van Esch sprak op het clubkanaal over de gewenste eigenschappen van de nieuwe coach: “Iemand die ons naar Play-off 1 brengt, maar dat is natuurlijk makkelijk gezegd", vertelde hij met een kwinkslag.

“We zoeken iemand met het DNA van KV Mechelen. Wat is dat? Hard werken, buffelen, roeien met de riemen die je hebt, jonge spelers kansen geven... Allemaal met de bedoeling om samen zoveel mogelijk punten te pakken en dus voor Play-off 1 te gaan.”

De Roeck en Hoefkens passen binnen dat plaatje, en de gesprekken met beide kandidaten zijn inmiddels gestart. KV Mechelen hoopt binnenkort een nieuwe trainer te kunnen presenteren die de club naar Play-off 1 kan leiden.

Poll: Vind jij Hoefkens een goeie coach?

TAGS  I  Carl Hoefkens  I  Jonas De Roeck  I  KV Mechelen

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024