'Megatransfer in Jupiler Pro League, Europese grootmacht meldt zich met miljoenen in Brugge'

'Megatransfer in Jupiler Pro League, Europese grootmacht meldt zich met miljoenen in Brugge'
Zaterdag 11 mei 2024 - 12:30   I   door Redactie

Volgens Calciomercato.com heeft Milan interesse in Denkey, die een geweldig seizoen doormaakt in België bij Cercle Brugge. De Togolese spits speelt met zijn team voor een Europese plek in de Jupiler Pro League.

Denkey heeft 27 doelpunten en twee assists verzameld in 36 optredens in de Belgische competitie. Op dit moment staat Cercle Brugge op de 5e plaats in de play-offs voor de titel, één punt achter de play-off voor de Conference League, op dit moment bezet door Genk. 

Kevin Denkey heeft volgens transfermarkt een waarde van dertien miljoen euro, maar de vereniging wil minstens twintig miljoen euro voor zijn prijsschutter. Sinds zijn aankomst in België in 2021 heeft de 23-jarige 47 doelpunten gescoord in 114 wedstrijden, zowel in competitiewedstrijden als in bekertoernooien. Maar zijn echte doorbraak kwam er dit seizoen. 

De Italiaanse topclub ziet in Denkey een goedkoper alternatief, nadat de club werd afgeschrikt door de vraagprijs van Red Bull Leizpig voor Benjamin Sesko. AC Milan wil volgend seizoen opnieuw meedoen om de titel, en ziet in de Togolees de nieuwe Pierre-Emerick Aubameyang.

Poll: Heeft Kevin Denkey een toptransfer meer dan verdiend?

TAGS  I  Kevin Denkey  I  Cercle Brugge  I  AC Milan

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024

woensdag 10 juli 2024

dinsdag 9 juli 2024