‘Domenico Tedesco met handen in het haar, verrassende vervanger staat al klaar’

‘Domenico Tedesco met handen in het haar, verrassende vervanger staat al klaar’
Dinsdag 14 mei 2024 - 21:00   I   door Redactie

Zal bondscoach Domenico Tedesco tijdens het EK in Duitsland geen beroep kunnen doen op Arthur Theate? De verdediger verliet het stadion na de wedstrijd met krukken.

"Terwijl het nog niet officieel is bevestigd, voorspelt de MRI-scan die maandagochtend werd uitgevoerd niet veel goeds voor Theate, die een enkelblessure opliep", meldde La Dernière Heure dinsdagochtend. Als Theate niet op tijd fit raakt, moet Tedesco een vervanger vinden. Castagne lijkt de beste optie voor linksback, terwijl Meunier terug kan keren op rechtsback. Olivier Deman is een alternatief, ondanks eerdere twijfels over zijn geschiktheid.

Als Theate niet fit raakt, heeft bondscoach Tedesco met Maxim De Cuyper een linksvoetig alternatief, hoewel Tedesco tot nu toe nog geen interesse heeft getoond in de flankverdediger van Club Brugge. Ook Alexis Saelemaekers, een sterkhouder bij Bologna, ziet zijn kansen op een terugkeer bij de Duivels mogelijk toenemen. 

Saelemaekers werd dit seizoen voornamelijk ingezet als flankaanvaller door coach Thiago Motta, maar hij heeft veelzijdigheid getoond. Brandon Mechele van Club Brugge wordt ook genoemd als mogelijke vervanger. De centrumverdediger speelt een geweldig seizoen bij Brugge en zou niet misstaan in de verdediging van de Duivels.

Poll: Zou Brandon Mechele een aanwinst zijn voor de Rode Duivels?

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024