Thibaut Courtois steekt het mes nog wat dieper in de wonde van Rode Duivels-fans

Thibaut Courtois steekt het mes nog wat dieper in de wonde van Rode Duivels-fans
Woensdag 15 mei 2024 - 16:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois mocht de galawedstrijd tegen Alaves spelen. Real Madrid won die met 5-0 en Courtois maakte indruk. Hij maakt zo de keuze voor trainer Carlo Ancelotti nog moeilijker over wie de Champions League-finale zal spelen: Courtois of toch Andrei Lunin.

Courtois pakte uit met verschillende saves en hield zijn netten schoon. Wie dacht dat hij misschien zwakker zou terugkeren na zijn blessure, mag dat idee alweer opbergen. De doelman benadrukt dat hij goed is. De Rode Duivels weten dus wat ze zullen missen tijdens het EK.

Beter dan ooit

“Ik voel me erg goed. Misschien zelfs beter dan ooit. Ik snap dat er twijfels waren in welke vorm ik zou terugkeren, maar ik wist dat ik er meteen zou staan. Ik ben nog altijd dezelfde Courtois. Of misschien wel nog beter", citeert HLN Courtois.

"Ik had dit duel misschien ook wel nodig - eentje waar ik veel aan de bak moest. Die redding op het schot van Hagi? Daar ben ik best trots op. Mijn ploegmaats hebben nu een paar dagen vrij gekregen, maar ik blijf trainen, samen met Llopis (de keeperstrainer bij Real, red.)", aldus nog Courtois.

Poll: Ga jij Courtois missen bij de Rode Duivels op het EK?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Real Madrid

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024