TRANSFERMARKT. Dries Mertens naar Jupiler Pro League, déze nieuwe coach voor Club Brugge?

TRANSFERMARKT. Dries Mertens naar Jupiler Pro League, déze nieuwe coach voor Club Brugge?
Donderdag 16 mei 2024 - 19:00   I   door Redactie

In onze rubriek 'Transfermarkt' zetten we nog eens alle transfergeruchten op een rijtje. Wie trekt naar waar? De transfermarkt opent weer de deuren vanaf 1 juli.

*Dries Mertens gaat nog een jaartje doorgaan. De aanvaller speelt nu bij Galatasaray, maar het is geen zekerheid of hij nog door zal gaan bij de Turkse topclub. Is het een optie dat hij nog een seizoen in België komt voetballen? De geruchten kunnen daarover nu weer oplaaien, maar de kans blijft wel eerder klein.

*Bij Club Brugge wrijven ze zich opnieuw in de handen. Joel Ordóñez lijkt na zijn sterke prestaties en zijn jonge leeftijd (20) de volgende op het lijstje van scouts van buitenlandse (top)clubs. Club mag zich dan weer aan een pak geld verwachten als hij straks vertrekt.

*Stijgen de kansen van Karel Geraerts weer om coach van Club Brugge te worden? Er is nog steeds geen duidelijkheid rond Nicky Hayen, de huidige T1. Dit ondanks het feit dat de resultaten onder hem echt wel goed zijn.

*AS Roma heeft besloten om niet door te gaan met Romelu Lukaku. De aanvaller, die definitief mag vertrekken bij Chelsea, moet dus op zoek naar een nieuwe club.

Poll: Zou jij Mertens graag nog een jaartje in België zien schitteren?

TAGS  I  Dries Mertens  I  Karel Geraerts  I  Joel Ordóñez  I  Romelu Lukaku

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024