Ophef na Anderlecht-Club Brugge: 'Hij is de grote schuldige dat Club wellicht kampioen wordt'

Ophef na Anderlecht-Club Brugge: 'Hij is de grote schuldige dat Club wellicht kampioen wordt'
Dinsdag 21 mei 2024 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht verloor in eigen huis van Club Brugge, waardoor blauw-zwart zondag genoeg heeft aan een gelijkspel tegen Cercle Brugge om kampioen te worden. Er wordt nu flink wat kritiek geleverd op de prestatie van Anderlecht.

Volgens Philippe Albert is de schuldige hiervoor Brian Riemer, de coach van paars-wit. "Anderlecht zal geen kampioen worden en dat is de schuld van zijn coach", zegt Albert tegenover Sudpresse. "Riemer heeft zijn limieten getoond met zijn tactische keuzes."

Exit Riemer?

"Gezien de complexiteit en veelvuldigheid van zijn keuzes, blijkt dat deze coach niet kan beslissen. Meer nog: hij kan zijn keuzes niet aanpassen aan de omstandigheden en verloop van de match", klinkt het.

Albert vraagt zcih openlijk af of Riemer volgend seizoen nog wel coach van Anderlecht zal zijn. "Zit hij wel op zijn plaats ondanks een lopend contract tot medio 2026? Op basis van wat hij in het voorbije anderhalf jaar heeft gespresteerd, namelijk een elfde plaats vorig seizoen en een waarschijnlijke mislukking om de titel in 2024, moet zijn bazen zich toch grote vragen stellen." 

Poll: Vind jij Riemer ook de grote schuldige?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Club Brugge

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024