RIk Verheye openhartig over relatiebreuk: "Ik heb niet ingezien dat er iets moest gebeuren"

RIk Verheye openhartig over relatiebreuk:
Zaterdag 25 mei 2024 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge-fan Rik Verheye vertelt in Het Laatste Nieuws eerlijk over zijn verlatingsangst. Dat heeft hem in relaties ook al parten gespeeld, zo onthult de acteur.

"Als je je laat leiden door verlatingsangst kijk je weg van problemen en dat is niet goed", aldus Verheye. "Ik heb een relatie gehad van negen jaar — een fijne relatie — maar op zeker ogenblik zijn we elkaar uit het oog verloren omdat ik niet inzag dat er iets moest gebeuren. Ik was bang om te praten, want als we gingen praten, kon de resolutie zijn dat ik haar misschien ging verliezen en dan moest ik alleen zijn en dat kon ik niet."

Overlijden

"Die verlatingsangst komt natuurlijk door het overlijden van mijn vader", gaat Rik voort. "Diep in mij huist er nog altijd het kleine kind dat in de steek is gelaten. Dat blijft een gapende wonde, en dat is een verdriet dat om de zoveel tijd de kop opsteekt. Iemand zei me eens: 'Verdriet is zoals een slang die vervelt. Je denkt: 'Ik ben er vanaf', maar dan komt het in een andere gedaante weer terug en elke keer moet je er weer door.'"

TAGS  I  Rik Verheye  I  v24

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024