TRANSFERMARKT. Lukaku en déze Rode Duivel terug naar Anderlecht, De Ketelaere volgend seizoen bij déze club?

TRANSFERMARKT. Lukaku en déze Rode Duivel terug naar Anderlecht, De Ketelaere volgend seizoen bij déze club?
Zaterdag 25 mei 2024 - 19:00   I   door Redactie

In onze rubriek 'Transfermarkt' zetten we nog eens alle transfergeruchten op een rijtje. Wie trekt naar waar? De transfermarkt opent weer de deuren vanaf 1 juli.

*Romelu Lukaku heeft op sociale media nog eens verwezen naar een terugkeer naar Anderlecht. De spits kondigde al meermaals aan dat hij op een dag het shirt van paars-wit weer zal dragen.

*Racing Genk haalt Thorsten Fink weg bij Sint-Truiden als nieuwe coach. De Duitser volgt Wouter Vrancken op, die naar AA Gent trekt.

*Vincent Kompany haalt mogelijk twee spelers met wie hij bij Anderlecht werkte, naar Bayern München. Zowel doelman Bart Verbruggen (Brighton & Hove Albion) als Joshua Zirkzee (Bologna) zijn in beeld.

*Anderlecht wil voor een stunt gaan. Paars-wit denkt aan de terugkeer van Dennis Praet. De voormalige Gouden Schoen is einde contract bij Leicester City en dus gratis op te halen.

*Charles De Ketelaere keert niet terug naar AC Milan. Atalanta gaat de aankoopoptie van de Rode Duivel lichten. De Italiaanse club moet 22 miljoen euro betalen voor de Rode Duivel.

Poll: Zou Praet een goeie transfer zijn voor Anderlecht?

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024