Coach van deze Belgische topclub bibbert nu al: "Volgend seizoen wordt hij snel ontslagen"

Coach van deze Belgische topclub bibbert nu al:
Maandag 27 mei 2024 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht is het seizoen niet goed geëindigd. Paars-wit eindigde wel op de derde plaats, maar de laatste wedstrijden werden verloren.

Heel veel Anderlecht-fans vragen het ontslag van coach Brian Riemer. Dat komt er echter niet. Sports CEO Jesper Fredberg liet immers weten dat zijn landgenoot aan boord zal blijven.

Grote vragen

"Dan zal hij heel snel ontslagen worden volgend seizoen", lezen we in meerdere reacties van Anderlecht-fans op sociale media. Ook Peter Vandenbempt stelt zich overigens vragen bij het functioneren van Riemer.

"Het blijft toch vervelend dat hun trainer Brian Riemer in een heel korte periode weer heel wat krediet verspeeld heeft", zegt hij aan Sporza. "En hij had er al niet te veel... Bij heel wat supporters en waarnemers leeft dus de terechte vraag: is hij wel de man die dit Anderlecht de noodzakelijke stap voorwaarts kan laten zetten?"

"Er zal alvast weinig marge zijn in het begin van volgend seizoen voor Riemer, die - dat moet ook gezegd - deze play-offs niet geholpen is door het geluk", aldus Vandenbempt.

Poll: Denk jij dat de positie van Riemer volgend seizoen snel zal wankelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Peter Vandenbempt

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024