Zeer pijnlijk: Grote naam haalt bij Club Brugge uit naar zijn eigen club

Zeer pijnlijk: Grote naam haalt bij Club Brugge uit naar zijn eigen club
Zondag 09 juni 2024 - 16:00   I   door Redactie

Roman Yaremchuk speelde vorig seizoen dan wel op huurbasis bij Valencia. Het belet de Oekraïner toch niet om uit te halen naar zijn eigen moederclub Club Brugge.

Zo geeft de aanvaller in Het Nieuwsblad de reden waarom hij het bij Club de voorbije jaren zo moeilijk vond dan in vergelijking bij AA Gent. “Statistieken zijn het belangrijkste geworden in voetbal, akkoord. Maar als je doelpunten wil van een spits, dan moet je hem iets geven. Gent gaf me iets, hoewel ik daar in het begin niet op mijn beste speelde, en finaal leverde hen dat veel geld op", aldus Yaremchuk.

Yaremchuk vond dat een dure speler meer kansen kreeg bij Club Brugge, hoewel hij zelf ook wel een peperdure speler is. “Maar niet de enige. Ik vocht op training voor mijn plaats, maar speelde niet. Vraag maar rond. Eigenlijk ging het mis vanaf dag één. Ik startte niet slecht, scoorde, gaf twee assists, maar dan speelde ik maandenlang slechts met mondjesmaat”, aldus de aanvaller.

Trabzonspor

Gek genoeg laat hij verderop in het interview echter wel weten dat hij niet uitsluit volgend seizoen gewoon weer bij Club te blijven. Trabzonspor zou wel geïnteresseerd zijn om de aanvaller over te nemen.

Poll: Snap jij deze uithaal?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Roman Yaremchuk  I  Trabzonspor

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024