"Ik ben hier niet goed van": Sarah Puttemans heeft slecht nieuws te melden aan Viktor Verhulst

Dinsdag 11 juni 2024 - 17:00   I   door Redactie

Sarah Puttemans, de vriendin van Antwerp-supporter Viktor Verhulst, heeft minder leuk nieuws te melden. Ze Het liep mis in Saint-Tropez.

Sarah heeft een gezellig tripje naar Saint-Tropez achter de rug met haar vriend Viktor Verhulst en hun hondje Joey. Helaas verliep de reis niet geheel vlekkeloos. In haar vlog onthult Sarah dat ze een speciale ketting, die ze van Viktor kreeg voor hun eenjarig jubileum, heeft verloren.

"Ik had die daarnet aan, maar ineens is die kwijt", vertelt ze bedroefd. "Het is echt balen, want ik let zo hard op mijn spullen en ik ben in heel mijn leven nog nooit iets verloren. Dus het is heel pijnlijk."

Niet goed van

De volgende dag meldt ze dat de ketting nog steeds spoorloos is: "Het is een ketting met een grote emotionele waarde, dus ik vind het echt heel erg rot. Ik heb overal gezocht, maar ik kan hem niet vinden. Ik vind het echt heel erg."

Hoewel ze probeert door te gaan met een geplande fotoshoot, blijft het verlies zwaar wegen. "Ik voel me echt een beetje miserabel", bekent ze. "Ik denk dat ik hem opnieuw ga kopen. Ik ben er echt niet goed van. Maar bon, het is wat het is."

TAGS  I  Sarah Puttemans  I  Viktor Verhulst

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024