Déze auto's staan in het wagenpark van schatrijke Kevin De Bruyne

Déze auto's staan in het wagenpark van schatrijke Kevin De Bruyne
Woensdag 12 juni 2024 - 09:00   I   door Redactie

In tegenstelling tot andere voetballers springt Kevin De Bruyne spaarzaam om met zijn geld. Nochtans verdient de Rode Duivel meer dan genoeg.

Bij Manchester City heeft hij in negen jaar al zo'n 160 miljoen euro ontvangen: 100 miljoen aan salarissen, 30 miljoen euro aan commerciële rechten en nog eens 30 miljoen aan prijzengeld. Dat zijn cijfers waar de gewone man van begint te duizelen.

Veel voetballers hebben dan een wagenpark om u tegen te zeggen. In vergelijking met andere grote spelers is dat van De Bruyne nog relatief bescheiden. Dat heeft alles te maken met het feit dat KDB omzichtig omspringt met zijn geld en geen gekke dingen doet.

Wagenpark

Welke auto's kunnen we vinden in de garage van de Rode Duivel? Het Laatste Nieuws zocht het uit. "In Manchester werd hij de voorbije jaren gespot met een Mercedes G63 (cadeautje van zijn toenmalige makelaar), een Mercedes GLE, een Range Rover Sport en het voorbije jaar met een Aston Martin DBX, de SUV van het Engelse luxemerk", schrijft de krant.

Over zijn gigantische salaris heeft De Bruyne een duidelijke mening. Hij besprak dat eerder in de podcast MidMid. “Ik verdien gi-gan-tisch veel geld. Maar alleen in België wordt daar over gesproken. Er worden altijd foto’s genomen als de Rode Duivels samenkomen. Leuk dat de mensen dat kunnen zien, maar al snel gaat het over onze auto of kleren. Waarom?”, klonk het.

Poll: Verdienen voetballers te veel volgens jou?

TAGS  I  Kevin De Bruyne

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024