'Deze Belgische topclub dwarsboomt plannen van Anderlecht op transfermarkt'

'Deze Belgische topclub dwarsboomt plannen van Anderlecht op transfermarkt'
Woensdag 12 juni 2024 - 11:00   I   door Redactie

Zeno Debast kondigde zijn vertrek aan bij Anderlecht en Jan Vertonghen twijfelt nog steeds ernstig of hij nog wel zal doorgaan. Paars-wit heeft dus absoluut defensieve versterking nodig.

Voor de defensie in de versterking aast Anderlecht nu op een Bulgaars toptalent, zo meldt Sportal. Het gaat om de 19-jarige Rosen Bozhinov. De jeugdinternational van Bulgarije is momenteel aan de slag in eigen land bij CSKA 1948. Daar brak hij het afgelopen seizoen door.

Voor Anderlecht is de strijd om Bozhinov echter nog lang niet gestreden. RSCA krijgt namelijk af te rekenen met onder meer de concurrentie van Antwerp FC. Ook de Great Old heeft nood aan defensieve versterking. Zo vertrokken Ritchie De Laet en Soumaïly Coulibaly. Ook FC Porto wordt genoemd.

Meer nodig

Zelfs mocht Anderlecht erin slagen om deze versterking binnen te halen, zal dat nog absoluut niet volstaan. De kans lijkt met de dag toe te nemen dat Vertonghen toch zal stoppen en Debast is ook weg. Daarnaast is er nog geen officiële bevestiging dat Federico Gattoni opnieuw zal en kan gehuurd worden van Sevilla.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Rosen Bozhinov

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024