'Nicky Hayen wil déze smaakmaker uit Jupiler Pro League naar Club Brugge halen'

'Nicky Hayen wil déze smaakmaker uit Jupiler Pro League naar Club Brugge halen'
Woensdag 12 juni 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge ziet langs uitgaande zijde beweging deze zomer. Er zullen ook nog versterkingen gehaald worden. Nicky Hayen zal in dat proces nauw betrokken worden. Hij werd definitief de T1 voor het komende seizoen.

Eén versterking heeft Club alvast al helemaal beet. Ardon Jashari zal straks te zien zijn op het EK met Zwitserland. Iets om naar uit te kijken voor de Club-fans. Straks is hij te bewonderen in het blauw-zwarte shirt. Aangezien er nog spelers gaan vertrekken, mogen er ook nog meer versterkingen verwacht worden.

Onder meer Antonio Nusa en Andreas Skov Olsen zijn potentiële vertrekkers. Als aanvallende versterking is Aboubakary Koita in beeld bij Club. Hij kent coach Nicky Hayen erg goed, want ze werkten al samen bij Geel en Waasland-Beveren. Hayen is fan van Koita.

Genk

Bovendien heeft de 25-jarige international uit Mauretanië een prima seizoen achter de rug bij Sint-Truiden. Hij was goed voor 14 doelpunten en twee assists in 28 duels voor STVV. Club Brugge krijgt wel af te rekenen met. concurrentie. Vanuit het buitenland wordt er ook aan de mouw getrokken van Koita en Thorsten Fink, zijn coach van het afgelopen seizoen, heeft Koita ook aan het verlanglijstje van Racing Genk toegevoegd.

Poll: Zou jij Koita graag naar Club zien gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aboubakary Koita  I  Sint-Truiden  I  KRC Genk

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024