TRANSFERMARKT. Toptransfer voor De Ketelaere, Delorge naar déze Belgische club?

TRANSFERMARKT. Toptransfer voor De Ketelaere, Delorge naar déze Belgische club?
Woensdag 12 juni 2024 - 19:00   I   door Redactie

In onze rubriek 'Transfermarkt' zetten we nog eens alle transfergeruchten op een rijtje. Wie trekt naar waar? De transfermarkt opent weer de deuren vanaf 1 juli.

*Anderlecht gaat vol voor Matte Smets als vervanger van Zeno Debast, die naar Sporting CP verhuist. De verdediger van Sint-Truiden kan ook rekenen op de belangstelling van Racing Genk, Stade Reims en Watford.

*Club Brugge toont belangstelling in Aboubakary Koita van Sint-Truiden. De aanvaller van Sint-Truiden heeft echter ook aanbiedingen uit het buitenland op zak.

*Wouter Vrancken wil graag Mathias Delorge van Sint-Truiden naar AA Gent halen. Club Brugge is echter ook concreet voor de jonge middenvelder.

*Anderlecht heeft met Rosen Bozhinov een jonge verdediger op het oog. De 19-jarige Bulgaar van CSKA 1948 kan ook rekenen op de belangstelling van Antwerp.

*Charles De Ketelaere kan nu ook rekenen op de interesse van Tottenham. Atalanta heeft de aankoopoptie in zijn huurcontract nog steeds niet gelicht. In principe keert hij in de zomer dus terug naar AC Milan.

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024