'Cameron Puertas verlaat Union voor enorme transfersom'

'Cameron Puertas verlaat Union voor enorme transfersom'
Woensdag 12 juni 2024 - 21:00   I   door Redactie

Cameron Puertas gaat Union deze zomer verlaten. De middenvelder heeft een geweldig seizoen achter de rug met de Brusselaars. Er is ook al concrete belangstelling voor de Spanjaard.

Puertas werd verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. Het heeft er allemaal voor gezorgd dat hij in het buitenland op verschillende verlanglijsten prijkt. Stuttgart is daarbij zeer concreet geworden, zo meldt transfermwatcher Sacha Tavolieri.

Stuttgart moet wel flink wat betalen. Als Puertas vertrekt, zal het voor de hoofdprijs zijn. Union wil 18 miljoen euro vangen voor de middenvelder. De 25-jarige Spanjaard was dan ook goed voor liefst 14 doelpunten en 23 assists over alle competities heen. Dat zijn cijfers die kunnen tellen.

Half juli al

Puertas zelf aast op een transfer, dat is geen geheim meer. Hij wil die transfer liefst afronden voor half juli, zodat hij meteen de voorbereiding kan aanvatten bij zijn nieuwe club. Het is nu afwachten of Stuttgart en Union tot een akkoord kunnen komen. Het lijdt echter geen twijfel dat Union Puertas deze zomer zal verkopen.

Poll: Vind jij 18 miljoen genoeg voor Puertas?

TAGS  I  Cameron Puertas  I  Union

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024