'Club Brugge plakt deze gigantische transfersom op hoofd van Maxim De Cuyper'

'Club Brugge plakt deze gigantische transfersom op hoofd van Maxim De Cuyper'
Donderdag 13 juni 2024 - 16:00   I   door Redactie

De kans is groot dat Maxim De Cuyper maandag bij de Rode Duivels tegen Slovakije in de basis staan op het EK. Dat zou in ieder geval een spectaculaire wending zijn, gelet op het feit dat het al een verrassing was dat hij in de EK-selectie zat.

De carrière van De Cuyper schiet nu als een komeet omhoog en de jonge flankverdediger kan ook al op heel wat belangstelling rekenen vanuit het buitenland. Het wordt voor Club Brugge dan ook ontzettend moeilijk om zijn goudhaantje nog te behouden.

Wat wel vast staat: Club Brugge zal veel vragen voor De Cuyper. Geïnteresseerde clubs zullen met een enorme transfersom over de brug moeten komen, want voor de speler is het geen straf om nog een jaartje bij Club te blijven. Blauw-zwart speelt komend seizoen immers ook Champions League.

25 miljoen

Verwacht wordt dat Club Brugge voor De Cuyper een transfersom zal vragen in de richting van wat het voor Antonio Nusa vraagt. Wie de verdediger wil strikken zal zeker een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen euro op tafel moeten leggen om Club te overtuigen.

Poll: Is De Cuyper zo'n transfersom al waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Maxim De Cuyper

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024