Kelly Pfaff grijpt in bij Sam Gooris: "Het is gewoon een schande!"

Kelly Pfaff grijpt in bij Sam Gooris:
Donderdag 13 juni 2024 - 17:00   I   door Redactie

Tijdens de coronaperiode ging het even goed mis met Sam Gooris. Hij kon niet optreden en verloor zijn doel. Daardoor kwam hij nog amper buiten en ging zijn conditie er helemaal onderdoor.

Nochtans wonen Kelly en Sam in een zeer groene omgeving. "Op welgeteld 400 meter van een bos! We stonden nog maar aan de ingang, en meneer zweette al als een paard", vertelt zijn vrouw Kelly Pfaff in Dag Allemaal. "Op die hele afstand hebben we zeven keer gepauzeerd."

Buiten adem

"Hij moest op een bankje gaan zitten, helemaal buiten adem. En dan verrekt hij nog een spier, kan je ’t geloven? Ik zei: ‘En jij moet binnenkort weer op een podium? ’t Is een schande!’ Maar da’s het bewijs dat Sam het podium echt nodig heeft", klinkt het.

Kelly spoorde hem daarom aan om ook nog eens een nieuwe single uit te brengen. "Daarom vond ik het belangrijk dat hij nog eens iets nieuws uitbracht. Niet om iets te bewijzen, maar zodat het voor zijn publiek verfrissend blijft om naar zijn optredens te komen. Sam kan niet zonder zijn publiek."

Arriverdeci

Sam Gooris heeft onlangs zijn nieuwe single "Arrivederci" uitgebracht, zijn eerste solosingle in negen jaar. Het nummer is een moderne, Nederlandstalige versie van het originele lied "It's Not The Same Anymore" uit 1988, gecreëerd door de tweelingbroers Eddy en Danny van Passel. Deze versie geeft het nummer een eigentijdse twist.

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Sam Gooris

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024