TRANSFERMARKT. Peperdure Rode Duivel bij Club Brugge, oude bekende naar Genk?

TRANSFERMARKT. Peperdure Rode Duivel bij Club Brugge, oude bekende naar Genk?
Donderdag 13 juni 2024 - 19:00   I   door Redactie

In onze rubriek 'Transfermarkt' zetten we nog eens alle transfergeruchten op een rijtje. Wie trekt naar waar? De transfermarkt opent weer de deuren vanaf 1 juli.

*Racing Genk is op zoek naar een nieuwe spits en Paul Onuachu wordt opnieuw in verband gebracht met zijn ex-club. Hij heeft een goede uitleenbeurt bij Trabzonspor achter de rug, maar is nog steeds eigendom van Southampton. Volgens Head of Football Dimitri De Condé is hij financieel wellicht niet haalbaar over Genk.

*Club Brugge wil 25 tot 30 miljoen euro voor Maxim De Cuyper. De marktwaarde van de verdediger zal tijdens het EK allicht enkel maar stijgen en Club wil een enorme transfersom voor het jonge talent.

*Club Brugge wordt in verband gebracht met Jackson Mukela. De flankaanvaller komt nu uit voor Besiktas en speelde eerder voor Standard. Bij Besiktas zou hij mogen vertrekken.

*Jhon Lucumi staat zeer nadrukkelijk in de belangstelling van Bournemouth. De verdediger van Bologna mag vertrekken voor minstens 18 miljoen euro. Omdat Genk 20 procent van de transferrechten bezit, zal Genk ook langs de kassa passeren.

Poll: Verwacht jij een terugkeer van Onuachu?

TAGS  I  Maxim De Cuyper  I  Paul Onuachu  I  Jackson Mukela  I  Jhon Lucumi

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024