'Anderlecht vindt vervanger voor Zeno Debast, Matte Smets op weg naar déze Belgische club'

'Anderlecht vindt vervanger voor Zeno Debast, Matte Smets op weg naar déze Belgische club'
Donderdag 13 juni 2024 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft zijn zinnen gezet op Nathaniel Adjei om de defensie te versterken. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De 21-jarige Ghanese centrale verdediger, momenteel eigendom van het Zweedse Hammarby, werd de afgelopen maanden uitgeleend aan Lorient in de Ligue 1, waar hij na nieuwjaar vijftien wedstrijden speelde. Adjei is ook een vaste waarde bij de Ghanese jeugdploegen.

CEO Sports Jesper Fredberg ziet het versterken van de verdediging als een prioriteit in deze zomermercato. Zeno Debast vertrekt naar Sporting Lissabon en Jan Vertonghen heeft nog niet bevestigd of hij doorgaat met voetballen. Daarnaast was Federico Gattoni gehuurd van Sevilla, waardoor de noodzaak voor defensieve versterking groter is.

Smets

Matte Smets, die eveneens op de radar van Anderlecht stond, lijkt volgens onze bronnen nu toch voor Racing Genk te kiezen. Hij volgt waarschijnlijk zijn coach Thorsten Fink van Sint-Truiden naar Genk. Anderlecht richt zich daardoor volledig op de komst van Adjei om de paars-witte defensie te versterken.

Poll: Denk jij dat RSCA een goeie transferperiode zal kennen?

TAGS  I  Matte Smets  I  Nathaniel Ajdei  I  Anderlecht  I  KRC Genk

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024