Stand van zaken in Geel: Zo gingen de eerste trainingen en (nog) geen transfer

Stand van zaken in Geel: Zo gingen de eerste trainingen en (nog) geen transfer
Vrijdag 14 juni 2024 - 09:45   I   door Redactie

ASV Geel heeft zijn eerste drieluik van het nieuwe seizoen afgerond. Donderdag stond de laatste training op het programma. De training vond plaats in Tongerlo op kunstgrasveld.

De trainingen waren 'vrijblijvend' en bedoeld als kennismaking, maar toch waren er al behoorlijk wat spelers van de A-kern die present waren. Onder meer nieuwkomers Ilias Van Roy, Toon Opdekamp, Brian Baerts en Dries Ventôse waren op de afspraak.

Waren er nog niet bij van de nieuwkomers: Zacarias Antonio (op reis) en Thijs van Pol (rust na langer seizoen). Voorts herstelt Oussayd Belkouch nog van een blessure. Ook Amin Oilil werkt nog individueel aan de weg terug. Sven Joosten is nog met vakantie. Stijn Quintiens ontbrak enkel op de laatste training. 

Er werd al stevig getraind en de sfeer zat er duidelijk goed in. Het is nu al te merken dat Geel een hele andere groep heeft dan het voorbije seizoen. Afwachten wat dat zal geven straks vanaf september. 

Komende maand

Nieuwe afspraak: 16 juli. Dan staat de eerste, echte training op het menu in Geel zelf. Dan begint de voorbereiding echt, met een eerste oefenwedstrijd op 24 juli tegen de buren van Sint-Dimpna. Op transfervlak is het momenteel windstil. De club wacht een eventuele opportuniteit af. Het dossier van ex-speler Alessio Alessandro zit muurvast. 

 

Poll: Vind jij dat goeie zaak dat Geel al enkele keren getraind heeft?

TAGS  I  ASV Geel

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024