"Het staat vast": Erling Haaland hakt knoop door over vertrek bij Manchester City

Zaterdag 15 juni 2024 - 09:00   I   door Redactie

Rafaela Pimenta, de zaakwaarneemster van Erling Haaland, heeft onthuld hoe de transfer van de Noorse ster naar Manchester City tot stand kwam en gaf een hint over zijn toekomst.

Haaland verhuisde in 2022 van Borussia Dortmund naar Manchester City en brak meteen het record voor de meeste doelpunten in een Premier League-seizoen en hielp City aan een historische treble.

Pimenta beschrijft de transfer als 'bitterzoet' vanwege de afwezigheid van de overleden Mino Raiola, die Haaland eerder vertegenwoordigde. "Wat ik je ga vertellen is triest. Want vanuit mijn perspectief smaakte de Haaland-transfer bitterzoet" zegt ze. "Met andere woorden, zoet en bitter tegelijk. En waarom was dat? Omdat Mino er niet was."

1000 procent

Pimenta is ook duidelijk over de toekomst van Haaland. "Ik denk dat het Erling Haaland-project een is dat de komende jaren zal duren. Het zal ook afhangen van trends in het voetbal. Eén ding is zeker vandaag: Erling Haaland voelt zich thuis bij Manchester City. Hij is voor 1000 procent toegewijd aan het City-project."

Poll: Doet Haaland er het best aan om bij City te blijven?

TAGS  I  Manchester City  I  Erling Haaland

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024